Geluwe in beelden

Opschrift: ---
Maker: Onbekend
Bewaarplaats: Monique Nuyten
Materiaal: foto
Formaat:
Momenteel: Ieperstraat
Datering: 1964

Intern nummer: focaka64001/909

Aantal keer bekeken: 3216

Reactie:
Geplaatst door: Mariette Vandamme op 20 januari 2010
Vermoed dat de man met de bloemen mijn grootvader, Achiel Flament, is. De vrouw op de tweede rij rechts van hem is waarschijnlijk zijn zus Julia Flament.

Geplaatst door: Noel Boussier op 18 juli 2010
Op deze foto staan mijn grootouders. Tweede van rechts zittend, Decorte Marie en vierde van links zittend, Debeuf Arthur, destijds wonend Stokstraat 30.Derde van rechts zittend Marie (familienaam ontbreekt) en daarchter haar man Kamiel Flamand of Flamez, woonde Ieperstraat, bijna boven op Koelenberg in een kleine boerderij iets in de diepte.Eerste links vooraan zittend, Jules Debeuf, broer van Arthur.Staande vrouw links achter man met pijp is Pharaelde Bonte, destijds uit Stokstraat waar Trofeeshop is. In het deurgat met lichte pet, mijn oom Jozef Debeuf.

Geplaatst door: Noel Boussier op 20 maart 2011
Ik heb een verkeerd nummer vastgesteld op de foto. Nummer 6 is mijn grootvader Debeuf Arthur en niet nummer 4,deze persoon is voor mij een onbekende.

Geplaatst door: Noel Boussier op 13 maart 2014
Graag een aanpassing in de namen. Nr 11 is Decorte Marie en niet nr12. Nr 13 is Gilbert Lefever (houthandel op hoek Ieperstraat en Groenesprietstraat), nr 29 is Jules Verschoore en nr 41 is Gilbert Ramaut (dagbladbezorger).

Geplaatst door: Henri Lefevre op 5 mei 2014
Nummer 15 is Florent Nuytten

Ik weet meer