Terug naar zoeken

Laatste 20 afbeeldingen : (Als je op de afbeelding klikt kan je zien bij welke onderwerpen en/of personen deze afbeelding te vinden is.)
Geluwe in beelden Mensen poseren voor vernielde huizen in de Zuidstraat. (vroeger Busbeekstraat) Een soldaat poseert voor wat nog overblijft van café de Sterre in de Ieperstraat. Bemerk ook de brandkast die daar ligt en de onthoofdde kerktoren. Frans Verhaeghe poseert met het diploma van Florent Nuyten die voor de vierde keer algemeen kampioen is bij de duivenmaatschappij De Hoop. Florent Nuyten is algemeen kampioen bij de duivenmaatschappij De Hoop. Hij poseert samen met het bestuur voor zijn woning. Een groepsfoto voor een wedstrijd van KSK Geluwe. Marie-Louise, de waardin van café t Smiske poseert aan een slotmachine in haar café. Een groepsfoto voor de ingang van café t Smiske. Vrouwen poseren voor de ingang van café t Smiske in de Wervikstraat. De meest rechtse vrouw is Marie-Louise Libbrecht, de waardin. Mensen poseren voor café t Smiske in de Wervikstraat. Wie herkent ze? Binnenzicht in café t Smiske Afscheid van de zusters van Kortemark. Ze verlaten het rustoord (dat toebehoort aan de commissie van openbare onderstand) in Geluwe. Ze worden afgelost door de zusters van Ten Bunderen. Ontvangst op het gemeentehuis. Burgemeester Cardoen schudt de hand van moeder Godelieve (Stefanie Van Overschelde). Mensen poseren bij de vernielde woning van brouwer Albert Vuylsteke in de St-Denijsplaats. Nu staat daar de woning van dokter Vandenbossche recht tegenover GC De Gaper. Zicht op herberg Versiering van het kruis op Terhand naar aanleiding van de passieviering op goede vrijdag. Groepsfoto van de toneelgroep Groepsfoto van de toneelopvoering Momentopname van het toneelstuk ''Een paard op zolder'', opgevoerd door de toneelgroep van Ter Hand in café Terrynstad. De dokter, Noël Heremans luistert naar het hart van André Schotte.
De toneelvereniging van Ter Hand speelt in herberg ''Terrynstad'' het stuk ''Het zal er gaan stuiven''. Noël Heremans en Paul Tanghe kijken elkaar diep in de ogen. Foto van café 't Smiske die dienst deed om nieuwe lichtreclame aan de gevel te voorzien. Het rood-witte Stella-logo en de paarse lijnen werden op de foto getekend om te tonen waar dit zou komen. Dit was in opdracht van Belle Vue en de uitvoerder was Publineon uit Borgerhout. De inwijding van pater Urbain Ingelbeen in de kerk van Geluwe.